Κατεβάστε τον παραπάνω σύνδεσμο και Συμπληρώστε το παραπάνω έντυπο παραγγελίας και στείλτε το στο e-mail μας nomorama.nt@gmail.com

Καταχώρηση

2014/05/24

Μεγάλη η συμμετοχή των νέων δικηγόρων της Λαμίας στην χθεσινή Ημερίδα.

Η αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης από νέους αλλά και μεγαλύτερους δικηγόρους, οι οποίοι παρακολούθησαν την Ημερίδα που είχε ως θέμα "το Πειθαρχικό Δίκαιο ,το Συνταξιοδοτικό Καθεστώς και τη Διαθεσιμότητα  Δημοσίων Υπαλλήλων".Μίλησαν οι Εργατολόγοι Αγγελική Καίσαρη και Μαρία- Μαγδαληνή Τσίπρα καθώς και ο Δημήτριος Νικολόπουλος, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δοικ.Πρωτ.Αθηνών. Την Ημερίδα συνδιοργάνωσαν η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας και οι εκδόσεις "ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ".

Ο δικηγόρος Βασίλης Ρέντας έγραψε το πρώτο του βιβλίο:Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος!!
Το βιβλίο του δικηγόρου Βασίλη Ρέντα κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις ΝΟΜΟΡΑΜΑ με τίτλο"Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος".

Πρωτοδικείο Λαμίας Απόφ.294/2020

Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών

Εννοια του εργασιακού εκφοβισμού - mobbing. Ποτε εξομοιώνεται με μεθοδευμένη πρόκληση πόνου, ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη. Αιτιολογική Έκθεση του Ν.4619/2020 και έννοια αδύναμων (πλήρως ή μερικά) ατόμων.Δεν στοιχειοθετείται το άρθρο 312παρ.4ΠΚ, όταν το θύμα έχει τη δυνατότητα/ικανότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και όταν δεν διακατέχεται από φυσικη αδυναμία να αντιδράσει και να προστατεύσει αποτελεσματικά τον εαυτό του (σχετ.Α.Π.2055/2019, Α.Π.534/2012, Α.Π.1372/2007, .