Νέος Τίτλος Δημοσίευσης

Καταχώρηση 2014/05/24

Μεγάλη η συμμετοχή των νέων δικηγόρων της Λαμίας στην χθεσινή Ημερίδα.

Η αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας γέμισε το απόγευμα της Τετάρτης από νέους αλλά και μεγαλύτερους δικηγόρους, οι οποίοι παρακολούθησαν την Ημερίδα που είχε ως θέμα "το Πειθαρχικό Δίκαιο ,το Συνταξιοδοτικό Καθεστώς και τη Διαθεσιμότητα  Δημοσίων Υπαλλήλων".Μίλησαν οι Εργατολόγοι Αγγελική Καίσαρη και Μαρία- Μαγδαληνή Τσίπρα καθώς και ο Δημήτριος Νικολόπουλος, Πρόεδρος Πρωτοδικών Δοικ.Πρωτ.Αθηνών. Την Ημερίδα συνδιοργάνωσαν η Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας και οι εκδόσεις "ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ".

Ο δικηγόρος Βασίλης Ρέντας έγραψε το πρώτο του βιβλίο:Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος!! Το βιβλίο του δικηγόρου Βασίλη Ρέντα κυκλοφόρησε απο τις εκδόσεις ΝΟΜΟΡΑΜΑ με τίτλο"Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος".