Κατεβάστε τον παραπάνω σύνδεσμο και Συμπληρώστε το παραπάνω έντυπο παραγγελίας και στείλτε το στο e-mail μας nomorama.nt@gmail.com

Καταχώρηση

2014/05/22

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΗΜΕΡΙΔΑ ΛΑΜΙΑ 28/5

8-11-13

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ-

ΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ

ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ-ΔΑΣΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-ΑΙΓΙΑΛΟΣ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 8-11-2013.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛ-

ΛΟΓΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ Κο  ΔΗΜ. ΟΡΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

12-6-13

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα 11/6/2013 ημερίδα για το πειθαρχικό δίκαιο τω δημοσίων υπαλλήλων στο μέγαρο λόγου και τέχνης (πλατεία Γούναρη) του Δήμου

Πατρών με ομιλητές τους  Δημήτρης Περπατάρης, Δικηγόρος - Εργατολόγος,  Κώστας

Δροσόπουλος, Πρώην Πρόεδρος ΕΜΔΥΔΑΣ/ΔΕ Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός,
Δέσποινα Κουτσούμπα, Αρχαιολόγος Πρόεδρος Δ. Σ. Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), Νίκος Αδαμόπουλος, μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρος του σωματείου στη Ν. Ιωνία

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ Κας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙΣΑΡΗ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 30/8/2013

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

ΚΩΔΙΚΕΣ ΝΟΜΟΡΑΜΑ.ΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

Πρωτοδικείο Λαμίας Απόφ.294/2020

Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών

Εννοια του εργασιακού εκφοβισμού - mobbing. Ποτε εξομοιώνεται με μεθοδευμένη πρόκληση πόνου, ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη. Αιτιολογική Έκθεση του Ν.4619/2020 και έννοια αδύναμων (πλήρως ή μερικά) ατόμων.Δεν στοιχειοθετείται το άρθρο 312παρ.4ΠΚ, όταν το θύμα έχει τη δυνατότητα/ικανότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και όταν δεν διακατέχεται από φυσικη αδυναμία να αντιδράσει και να προστατεύσει αποτελεσματικά τον εαυτό του (σχετ.Α.Π.2055/2019, Α.Π.534/2012, Α.Π.1372/2007, .